FONTOS TUDNIVALÓK

Hogyan készülj, ha első alkalommal érkezel?

A gyógytorna első alkalommal állapotfelméréssel kezdődik. Zárójelentések elolvasása (amennyiben van), diagnózis megbeszélése, állapot felmérése. Első alkalommal megbeszéljük a célokat, terveket, a gyógytorna menetét. Fontos, hogy azonos tervekkel, célokkal indulhasson a tényleges gyógytorna!

Hozz magaddal kényelmes ruhát, amely szabad mozgást enged minden ízületednek. A legjobb egy kényelmes nadrág, lehetőleg rövid és egy trikó. Cipőre nincs szükség, egy kis folyadék viszont nem árthat! 🙂

Csoportos órákra is hozz magaddal kényelmes ruhát, pólót/trikót, amiben könnyen tudsz mozogni. Szükség szerint kisebb méretű törölközőt és vizet hozhatsz. Váltócipőre nincs szükség.

Szolgáltatással kapcsolatos hasznos információk

 • A rendelőben készpénzzel tudsz fizetni.
 • A bérleteket ajándékba is adhatod, átruházhatod az érvényességi időn belül.
 • A bérletet visszavásárolni és meghosszabbítani azonban nem tudom.
 • A gyógytornáról kiállított számlát benyújthatod az Egészségpénztáradnál (amennyiben van), elfogadják!

Házirend

 • Díjmentesen lemondható, áthelyezhető egy időpont, amennyiben az a gyógytorna / kezelés előtt több mint 48 órával történik.
 • Aki 48 órán belül mondja le az időpontját, annak meg kell térítenie az adott szolgáltatás 50%-át. Ennek eleget téve biztosítok új időpontot. Bérletesek esetén a kezelés árának 50%-a fizetendő a következő alkalommal. (Autodekompressziós terápia esetén ez a díj 5000 Ft.)
 • 24 órán belüli lemondás, meg nem jelenés, le nem mondás esetén a kezelés teljes megtérítése után tudok új időpontot adni. Bérletesek esetén egy alkalom felszámításra kerül. (Autodekompressziós terápia esetén ez a díj 10000 Ft.)
 • A hétfői időpontok lemondását péntek este 18.00 óráig tudom elfogadni.
 • Késésed a tornád idejéből vesz el, nem máséból. 15 perc késés után pedig már nem tudom elkezdeni a kezelést és a szolgáltatás teljes díja fizetendő, bérletesek esetén egy alkalom levonásra kerül. Érkezz időben, hogy legyen időd átöltözni a kezelések előtt. (körülbelül 10 perccel az időpontod előtt)
 • Ha úgy érzed beteg vagy, keress bátran és még időben egyeztessünk új időpontot!
  Ne a rendelőben derüljön ki, nem tudnálak elvállalni a magam és a többi vendégem érdekében, továbbá a fentiek lépnének érvénybe.

Természetesen én is ember vagyok, velem is előfordulhat váratlan helyzet, hirtelen betegség, így ebben a helyzetben igyekszem minél hamarabb és rugalmasabban időpontot találni számodra.

A rendelőben gyógyító tevékenység folyik, melynek ideje nem mindig kiszámítható, az okozott kellemetlenségért szíves elnézésed kérem.

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzám bizalommal!

Köszönettel:

Fekete-Ligeti Cintia