Ligeti Cintia, okleveles fizioterapeuta (MSc)

Gyógytornász diplomámat a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán szereztem. A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház általános sebészeti osztályán dolgozom gyógytornászként, magánrendelésemen pedig elsősorban gerinc, váll, csípő és térd panaszok, serdülőkori gerincferdülés, műtétek utáni gyógyításában, kismamatorna, gátizomtorna, szülés utáni rehabilitáció és prevenciós mozgásprogram kialakításában segítek.

Fő célomnak tekintem a megelőzést, az egészség megőrzését. Hiszem, hogy gyógytornászhoz nem csak fájdalom, sérülés vagy műtét esetén kell fordulni, hanem a lényeg éppen az, hogy mindezt megelőzhessük.

Szakmai tudásomat igyekszem intenzíven bővíteni és naprakészen tartani tanfolyamok végzésével, konferenciákon való részvétellel. Munka mellett  a Semmelweis Egyetem Fizioterápia Mesterképzését is elvégeztem, mely bővítette látókörömet és gondolkodásmódomat a fizioterápiában, a gyógyításban.

Célom, hogy pácienseim fájdalommentesen, teljes életet élhessenek. A honlapon minden információt megtalál a rendeléssel kapcsolatosan.

A mozgást sosem késő elkezdeni! Szeretettel várlak rendelőmben! 🙂

Továbbképzések, tanfolyamok:

K-Active Tape tanfolyam
Beactive Baby Inside tanfolyam

Kismama taping
EBM a medencefenék terápiájában képzés
3DST Scoliosis Terápia / Schroth-tanfolyam
Craniomandibularis Diszfunkciók Terápiája
Mummy Tummy Training – szülés utáni, komplex regeneráló tanfolyam
Fascia Disztorziós Modell 1. (FDM) – Typaldos módszer
Autodekompressziós terápia
Prosztatarákos betegek speciális gyógytornája